nejde mi stáhnout cd Kuschel Rock
Moderátor: Moderátoři
nejde mi stáhnout cd Kuschel Rock
Chci se zeptat jak mám stáhnout titul Kuschel Rock. Nevím asi jsem natvrdlá i když jsem si četla návod jak stahovat, ale i přesto všechno se nemůžu k tomu titulu. Mám tam disketu pod kterou je napsáno stahuj a potom tam mam klíč pod kterým je napsáno heslo. Můžete mi někdo pomoct. 
Re: nejde mi stáhnout cd Kuschel Rock
- Nic si z toho nedělej, každý nějak začínal
1. Tahem myškou zprava doleva nebo opačně vyber adresu v okénku pod disketkou. Pokud tam je jen jeden odkaz, klikni na nápis Vybrat vše.
2. Adresu zkopíruj (buď klávesou CTRL+C nebo pod pravým tlačítkem myši je nabídka Kopírovat)
3. Otevři si Soubor / Nové okno nebo Nová záložku a do řádky adresa vlož co sis okopírovala (buď CTRL+V nebo pod pravým tlačítkem myši příkaz Vložit), zmáčkni Enter
4. Pravděpodobně budeš stahovat ze serveru Rapidshare, klikni na FREE USER, počkej na odečet času, klikni na DOWNLOAD a stáhni
5. Další stahování je možné až za 15 minut od doby kdy jsi dotáhla předešlý soubor. Čas nemusíš stopovat, ukáže se ti při pokusu stahovat dříve
6. Až budeš mít staženo CD nebo dva díly jednoho CD, k rozbalení použij např. WinRAR. Každý stažený soubor je zabalen, v přehrávači ti určitě takhle hrát nebude
7. Pokud po tobě bude žádáno heslo, opiš nebo okopíruj heslo z okénka pod klíčkem
Hraju rovinu, ať se děje co se děje. Nemusí se někomu líbit co říkám, ale nemůže říct že si myslím něco jiného než říkám. Když chlap ztratí čest, nemá už nic!