Subor MKV
Moderátor: Moderátoři
-
corin.jarek
- Kolemjdoucí

Subor MKV
Prosím potřebuju poradit jak dostat soubor MKV na DVD.Jaký program je nejlepší.Jsem úplný začátečník a jsem z toho jelen.Dík.
Re: Subor MKV
- Nevím jaký program je nejlepší, ale stáhl jsem si toto:
poslední verzi - ConvertXtoDVD 3.5.2.137. Údajně převede jakýkoliv formát do vobu. Je tam trošku víc nastavování, ještě jsem neměl čas si taky svůj mkv soubor převést. Jen jsem zkusil zahájit převod, asi po minutě přerušil - a ono to opravdu funguje a do vobu ukládáKód: Vybrat vše
http://www.mp3hits.cz/convertxtodvd-3-t21849.html
. Čas převodu se ukazoval 1:1 v poměru k délce filmu.
Určitě někdo poradí líp, ale ani na netu mnoho rad zatím není.
Hraju rovinu, ať se děje co se děje. Nemusí se někomu líbit co říkám, ale nemůže říct že si myslím něco jiného než říkám. Když chlap ztratí čest, nemá už nic!
-
corin.jarek
- Kolemjdoucí

Moc dík.Hned to skusím. 
corin.jarek píše:Moc dík.Hned to skusím.
- Jo zkus to, já už to mám - a doporučuji. Mám Ricky Martin 8.5 GB v mkv. Když ho přehrávám v JetAudio, obraz je vynikající, ale začne se rozcházet zvuk. Chtěl jsem to vyhodit, ale přece jen jsem hledal na netu... Někdo doporučoval ConvertXtoDVD, tak jsem to tedy zkusil. A fakt pecka - program v češtině, nastavení necháš jen základní nebo si trochu pohraješ. Ale výsledek určitě stojí za to

Hraju rovinu, ať se děje co se děje. Nemusí se někomu líbit co říkám, ale nemůže říct že si myslím něco jiného než říkám. Když chlap ztratí čest, nemá už nic!
-
corin.jarek
- Kolemjdoucí

Už to frčí.dík.