5 příspěvků nebo zablokován
Moderátor: Moderátoři
S tím s tebou úplně souhlasím. jen tak psát bl...ti a mít limit na měsíc hotový je opravdu málo. A ty spamy např: "pls na jiný servernajlepsia111 píše:ale to,aby niekto len tak napisal,nie je to zbytocne? potom sa mali spravit prisnejsie pravidla,lebo pisat tak do vetra?!
Jestli najdete mrtvý link a je to MŮJ upload napíšte mi PM (pro lepší přehled, link + název topicu) a já provedu reuplad.Složka upload http://share-rapid.com/slozka/5849/upload/
ale když někdo svůj PRVNÍ příspěvek napíše "pls na jiný server"
a ono ten premium acc není zas tak drahý. Určitě každy utratí víc peněz za nesmysly než aby je dal za účet
a pak tady přijde fňukat. A když sem tedy (nemyslím Tebe) někdo přijdel jen stahovat a čumět tak ať nefňuká. Je jich tady spousty co by chtěly vše a nedají nic 
Jestli najdete mrtvý link a je to MŮJ upload napíšte mi PM (pro lepší přehled, link + název topicu) a já provedu reuplad.Složka upload http://share-rapid.com/slozka/5849/upload/
Přísnější pravidla
Taky jsem pro přísnější pravidla a osobně bych podobně jako linky do code "uzákonil" i povinnou poznámku o kvalitě mp3 (bitrate). Tuhle někdo postnul odkaz na album v "kvalitě" 56 kb... 
- Lixtys
- V.I.P

- Kontaktovat uživatele:
Uživatelé,kteří nepřidají alepsoň příspěvek ve tvaru mohl by to někdo hodit na rapida nebo něco takového,jsou bráni tak jak,že na mp3hits už nechodí.Promazávání uživatelů pomáhá k zrychlení fóra,jinak by jsme asi dopadli jako naše www.mp3hits.cz.raiden.snake píše:Pravděpodobně se to vztahuje i na odpovědi na foru. Stejně nevim k čemu to je dobré.
Re: 5 příspěvků nebo zablokován
Mám dotaz.Co když se někdo třeba celý měsíc nedostane na internet to se přece může stát.
- sepl
- Kolemjdoucí

- Kontaktovat uživatele:
To by taky zajímalo, mě se to totiž docela lence může stát.bobinka píše:Mám dotaz.Co když se někdo třeba celý měsíc nedostane na internet to se přece může stát.
sepl
- HydroGen
- Občasný přispěvatel

- Kontaktovat uživatele:
lidičky, o čem tady diskutujete?? jeden se tady zastává spamování a druhej zase že se nedostane celej měsíc na net?? net máš dneska snad už i na veřejných záchodcích ne?? a proto blbej dotaz a ty příspěvky, s těma taky opatrně......bachy na spamy....nemám to rád
- sepl
- Kolemjdoucí

- Kontaktovat uživatele:
Možná narážíš na můj předchozí příspěvek. Tady nejde o to, že net je skoro i na veřejných záchodcích, tedy jistě myšleno snadno dostupný. Svou poznámkou jsem chtěl jen naznačit, že někteří jsou často i dlouhodobě mimo domov a odskočit si někam do kavárny splnit "povinnost" je poněkud kontraproduktivní.HydroGen píše:lidičky, o čem tady diskutujete?? jeden se tady zastává spamování a druhej zase že se nedostane celej měsíc na net?? net máš dneska snad už i na veřejných záchodcích ne?? a proto mazlíček dotaz a ty příspěvky, s těma taky opatrně......bachy na spamy....nemám to rád
sepl
5 příspěvků nebo zablokován to vam pripada hodne za celej mesic?sepl píše:Možná narážíš na můj předchozí příspěvek. Tady nejde o to, že net je skoro i na veřejných záchodcích, tedy jistě myšleno snadno dostupný. Svou poznámkou jsem chtěl jen naznačit, že někteří jsou často i dlouhodobě mimo domov a odskočit si někam do kavárny splnit "povinnost" je poněkud kontraproduktivní.HydroGen píše:lidičky, o čem tady diskutujete?? jeden se tady zastává spamování a druhej zase že se nedostane celej měsíc na net?? net máš dneska snad už i na veřejných záchodcích ne?? a proto mazlíček dotaz a ty příspěvky, s těma taky opatrně......bachy na spamy....nemám to rád
Sorry ale budu promazavat forum od Registrovanych co na forum chodi jenom stahovat ale samy se do zadne diskuze nepripoji. Tak a potom sem piste. Treba na warforu pokud nemas 5 prispevku proste te vymazou z databaze. A musis se porad dokola registrovat. Takze pro nechapave 5 prispevku je jakakoliv cinnost na tomto foru v podobe psaneho slova!!! (nemyslim SPAM)
A
Source: http://www.speedtest.net/result/560067479.pngRe: 5 příspěvků nebo zablokován
Jedna matematická otázka.Ak má počas mesiaca napr.8 príspevkov,rátajú sa mi tie tri do nového mesiaca?A o aký mesiac ide?Kalendárny alebo odo dňa registrácie?
Pisu to znovu NENI POVINOST MIT 5 PRISPEVKU!! ale pokud je mas mas sanci se zucastnit Soutezi na foru a cim vice prispevku tim lepsi hodnost dostavas. Takze pokud nekdo neco chce a ma 0 prispevku tak se zas tak moc snazit o pomoc nikdo nebude ale pokud jsi uz par prispevku napsala a vlozila tak ver ze mas daleko vetsi sanci ze ti na foru nekdo pomuze.Joana321 píše:Jedna matematická otázka.Ak má počas mesiaca napr.8 príspevkov,rátajú sa mi tie tri do nového mesiaca?A o aký mesiac ide?Kalendárny alebo odo dňa registrácie?
Forum je verejne a urcita pravidla ktere tu jsou se casto meni takze 5 prispevku Neni povinost!!!
Doufam ze je to naprosto jasne.
Source: http://www.speedtest.net/result/560067479.pngRe: 5 příspěvků nebo zablokován
Ďakujem,už som to úplne pochopila.Pri práci s počítačom sa mi stále vyskytne nejaký problém a vďaka tomuto fóru dostávam na moje otázky kompletné odpovede.