Stahování filmů

Hledáte radu? Vstupte sem!

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
blondyna19
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

Stahování filmů

Příspěvek od blondyna19 »

Ahoj,chtěla bych se zeptat,když stahuju film a je to navíckrát,jak to mám uložit,aby byl film celý.Asi hloupá otázka,ale nikdy jsem to nezkoušela,tak abych věděla.Díky moc

Lixtys
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Re: Stahování filmů

Příspěvek od Lixtys »

Stačí, když to pak rozbalíš ve WinRaru. Ono se to automaticky spojí, a můžeš koukat na film. :)

blondyna19
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blondyna19 »

Děkuju,snad se mi to povede

weet
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek od weet »

Dekuju moc, jako zacatecnik jsem mel stejny problem.

wirelless
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wirelless »

cafa :) je toho vice, nejrozsirenejsi je winrar :)

kliknete na to co jste si stahli vetsinou film - rip ma tak 8-15 casti kliknete na prvni pravym tlacitkem mysi a date extract - tj rozbalit :)

nebo se pouziva winzip stejne jako u win rar

nebo pak 7 zip :) take stejne,

nebo total commander _ staci kliknout na prvni part (cast) a uz se to rozbaluje - jen zadate cestu - vetsinou to je na C:/ tj primo na primarni disk pokud jich mate vice

PS: total commander je jakoby pruzkumnik ve windows nebo tento pocitac atd atd :) ale je to prehlednejsi pac ma dva panely :) takze na kopirovani atd je super

pozor nekdy nejaky program dela za .rar (tj koncovka u winraru - diky ktere poznate jaky program musite mit na rozbaleni) .rar.html tj webova stranka - to html musite vymazat - to se dela - kliknete na soubor pravym - date prejmenovat - a vymazate jen to html. timto pak dostane nami znamou ikonku winraru - tj knizecky lezici na sobe - pote se to rozbali jak jsem psal nahore - winrar je v cz takze jednoduche

nebo kdyz je winrar. a koncovka prvniho souboru je exe to znamena ze je to samorozbalovaci - to je pro vas lepsi, pac nemusite mit ani winrar nainstalovany - staci 2x kliknout a rozbali se to samo :) aniz mate nainstalovany winrar :)

dale jsou jeste formaty iso . mds.....ale to se u filmu nepouziva ale u her, jedna se o obrazy disku - a na to se pouzivaji pak jine programky jako alcohol 120% nebo deamon tools :) ale to az nekdy jindy

Joana321
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Joana321 »

Ahoj.Wirelless,mohol by si pokračovať ďalej?Je to výborný príspevok a nielen ja,ale určite i ďalší sa radi poučia.

Odpovědět

Zpět na „Poradna“