Veřejná IP adresa
Moderátor: Moderátoři
Veřejná IP adresa
Poradí mi někdo,jestli je lepší mít sdílenou IP adresu nebo veřejnou? Bude ta veřejná lepší pro stahování z Rapidshare free ? Díky Sláva
veřejná adresa
Ahoj,zařiď si veřejnou,jinak tě neustále bude někdo předbíhat,jako mne.Teď mám veřejnou a funguje to super.
Re: veřejná adresa
Ahoj.Ako si môžem zariadiť verejnú IP adresu?Ďakujemhvezda11 píše:Ahoj,zařiď si veřejnou,jinak tě neustále bude někdo předbíhat,jako mne.Teď mám veřejnou a funguje to super.
Re: Veřejná IP adresa
Ďakujem.Musím sa informovať,ale myslím,že Orange takúto službu neposkytuje.
Prepáč,ale tomu nerozumiem.Môžeš mi to vysvetliť?pierrepetr píše:pokud je sdílená a někdo z ostatních tady něco vedecě napíše a dostane banán,tak se sem nedostaneš
- Lixtys
- V.I.P

- Kontaktovat uživatele:
Pač má tu IP adresu více lidí.Joana321 píše:Prepáč,ale tomu nerozumiem.Môžeš mi to vysvetliť?pierrepetr píše:pokud je sdílená a někdo z ostatních tady něco vedecě napíše a dostane banán,tak se sem nedostaneš
Viem čo je sdílená IP adresa.Tam záleží na rýchlosti alebo šikovnosti,kto skôr napíše kód.Niekedy to mám aj bez kódu a môžem rovno sťahovať po uplynutí určitého času.Čomu však nerozumiem je:"...niekto vedecě napíše a dostane banán...
opravujem, nie niekto,ale něcoJoana321 píše:Viem čo je sdílená IP adresa.Tam záleží na rýchlosti alebo šikovnosti,kto skôr napíše kód.Niekedy to mám aj bez kódu a môžem rovno sťahovať po uplynutí určitého času.Čomu však nerozumiem je:"...niekto vedecě napíše a dostane banán...
- Lixtys
- V.I.P

- Kontaktovat uživatele:
Když třeba někdo dostane BAN za porušení pravidel (vyloučení z fóra), tak ty máš smůlu, jelikož máš stejnou IP adresu.Joana321 píše:opravujem, nie niekto,ale něcoJoana321 píše:Viem čo je sdílená IP adresa.Tam záleží na rýchlosti alebo šikovnosti,kto skôr napíše kód.Niekedy to mám aj bez kódu a môžem rovno sťahovať po uplynutí určitého času.Čomu však nerozumiem je:"...niekto vedecě napíše a dostane banán...
Vďaka za vysvetlenie.Ale je to zlé,keď nevinní doplatia na nezodpovedných členov fóra.Potom je fakt lepšie vybaviť si verejnú IP adresu.Ahoj