chtěl bych koupi notebook pro dceru nějaký kvalitní do 17 000.-
na netu je jich tolik že se vtom vůbec nevyznám,můžete poradit co vybrat dceru studuje vš. její požadavek je co nej výdrž dík
notebook
Moderátor: Moderátoři
Re: notebook
Ahoj.Nepoškodí sa batéria na notebooku ak ho mám stále pripojený na elektrickú sieť?Ďakujem
Ďakujem za radu.A ešte jedna otázka.Ak ju vyberiem a nebudem používať dlhšiu dobu,nestratí funkčnosť?AVSoftware píše:Joana321 píše:Ahoj.Nepoškodí sa batéria na notebooku ak ho mám stále pripojený na elektrickú sieť?Ďakujem
Baterie by se poškodit neměla, ale pokud máš notebook připojený k síti můžeš baterii vyjmout.
Ahoj.
Ako dlho môžem mať batériu mimo notebooku?Ten mám stále zapnutý v sieti.Nemusí sa sem-tam založiť a nabiť?Ako často?Ďakujem
Ako dlho môžem mať batériu mimo notebooku?Ten mám stále zapnutý v sieti.Nemusí sa sem-tam založiť a nabiť?Ako často?Ďakujem
Joana321 píše:Ahoj.Nepoškodí sa batéria na notebooku ak ho mám stále pripojený na elektrickú sieť?Ďakujem
Jak píše kolega, při dlouhodobém napajení NB z elektrické sítě je lepší baterii vyndat, nebo ji alespon čas od času vybít a poté znovu nabít. Jináč při standartním používání NB baterii příliš neřeš, její životnost stejně nijak podstatně neprodloužíš.
Ahojte.Ďakujem za obe vyčerpávajúce odpovede.Batériu mám v notebooku už vyše roka a vybila sa mi len asi 3x.