Vávra David - Oslavné a jiné básně - humor

Mluvené Slovo.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
baron7
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Vávra David - Oslavné a jiné básně - humor

Příspěvek od baron7 »

Vávra David - Oslavné a jiné básně

Herec David Vávra čte vlastní básně. Pro ty, co nemilují poezii: Nedejte se odradit názvem, stojí to opravdu za poslech.

Kód: Vybrat vše

http://czshare.com/857709/YCg9/V_vra_David___Oslavn__a_jin__b_sn_.rar - mrtvý link!

adnedz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Vávra David - Oslavné a jiné básně - humor

Příspěvek od adnedz »

Ach jo, zase ten czshare.com :sad: Nepoužívejte jej, prosím, má téměř nepřetržitě blokovaný free download. K čemu to je?? Je tolik lepších úložišť: bagruj, rapidshare, etc. ...

darja
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od darja »

Každý uploader má právo zvolit si server jaký chce, a který mu vyhovuje. Pokud máš potřebu jiného úložiště, můžeš autora požádat konkrétně.
darja

martinus78
Mega Linker
Mega Linker

Příspěvek od martinus78 »

Free download na CZshare - tip:

CZshare sice nepoužívám, ale podle mých zkušeností tu funguje free download pouze v době od půlnoci do rána.

Opravdu nelze nikomu nařizovat, kam má soubory uploadovat, přece jen však doporučuji přispěvatelům dávat své soubory standardně alespoň na dva servery, zvláště pokud přispíváte častěji. Působite pak seriózněji a pokud vám jde o výhody, ty budou mít z toho obě strany.
Návod na opravu nefunkčních linků:
Odkazy obsahující řetěz znaků "antonius.webpark.cz" a "soubor.byl.cz" je nutno před rozkliknutím opravit ručně na "antonius.jarkad.cz" a "soubor.jarkad.cz".

adnedz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek od adnedz »

Ne, opravdu jsem nechtěl cokoli někomu nařizovat. Pouze jsem vyjádřil své přání, poníženou prosbu, aby uploadeři používali i jiná úložiště. Od půlnoci do rána, to opravdu není můj čas :smile: .

Odpovědět

Zpět na „Mluvené Slovo“