Můžete mi prosím někdo poradit - nejsem v tom tak zběhlý.
Když tahám na noťasu přes kabelovku, tak bez problémů, ale jak začnu na wifi, tak toto skáče:
Your IP address xx.xxx.xxx.xx is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.
Musím měnit nastavení IP adresy či co?
Díky za rady všem.
Rapidshare - nestahuje
Moderátor: Moderátoři
Re: Rapidshare - nestahuje
Asi tu IP adresu sdílíš s více lidmi a ti právě stahují...
No bydlim v panelaku kde je nejaka agregace - chce mi rict, ze jsem v kopru??? To snad ne-e.
- Lixtys
- V.I.P

- Kontaktovat uživatele:
No, máš smůlu.
Musíš si pořidt jiný internet, kde máš jedinečnou IP adresu, třeba adsl, lepší si je koupit za 200,- kč měsíčně premium účet.
Musíš si pořidt jiný internet, kde máš jedinečnou IP adresu, třeba adsl, lepší si je koupit za 200,- kč měsíčně premium účet.
Ahoj.K tomu sťahovaniu by som mala jeden dotaz aj ja.Už vyše týždňa nemôžem cez Rapidshare nič stiahnúť.Stále mi vypisuje,že z neho sťahujem.Je to jedno,či sa pripojím ráno,na obed alebo večer.Z inej webovej stránky mi to ide bez problémov iba tu mi to nefunguje.Ďakujem
tak jestli si na koleji tak tam je připojenej kde kdo a stahujou všichni tak to se pak nediv, lepší by bylo opsat jaké maš připojení poř kde se nacházíšJoana321 píše:Ahoj.K tomu sťahovaniu by som mala jeden dotaz aj ja.Už vyše týždňa nemôžem cez Rapidshare nič stiahnúť.Stále mi vypisuje,že z neho sťahujem.Je to jedno,či sa pripojím ráno,na obed alebo večer.Z inej webovej stránky mi to ide bez problémov iba tu mi to nefunguje.Ďakujem
tečka
Už je to vyriešené.Nejaký "milý" uživateľ internetu s rovnakou IP adresou ako mám ja previedol podvodný útok na stránky rapidshare a tým pádom som mala naň zablokovaný prístup.Ale už sme si to vysvetlili a prístup mám odblokovaný.Takých neserióznych ľudí by som vylúčila zo všetkých fór.
neo.2007 píše:Zdravím všechny uživatele...
S tou IP kterou sdílíš (Your IP address xx.xxx.xxx.xx is already downloading a file. Please wait until the download is completed.) je to naprd...
Píše ti to že právě jeden soubor stahuješ a ještě nebylo dokončeno jeho stahování!!!
U wifi providerů je ale většinou možné , zhruba za 50kč /měs pořídit pevnou IP!!!
Ale myslím si že je lepší si za 250kč pořídit premium účet na rapidu... záleží jen na tobě jak ho využiješ a zda se ti vyplatí!
Už vyše dva týždne používam premium účet,ktorý som si predplatila a som veľmi spokojná,hoci nesťahujem veľa súborov.Mám to však bez dlhého čakania a rozčuľovania.Je to výborná rada.A k tomu to nie je drahé.