Nováček
Moderátor: Moderátoři
Nováček
Dobrý večer.
Preštudovala som si podmienky registrácie a mám dotaz.Ako často musím posielať príspevky,aby som nebola Vymazána?A v akom časovom rozmedzí?Môžu sa príspevky týkať aj technických problémov PC?Ďakujem.
Preštudovala som si podmienky registrácie a mám dotaz.Ako často musím posielať príspevky,aby som nebola Vymazána?A v akom časovom rozmedzí?Môžu sa príspevky týkať aj technických problémov PC?Ďakujem.
Re: Nováček
Neni podstatne kolikrat napises prispevek ale pokud mas zajem muzes se zapojit do jakekoliv diskuse trebo o PC (Problemy atd...) Nebo muzes zacit diskusi a pak muzes cekat odpoved i od jineho reg.Joana321 píše:Dobrý večer.
Source: http://www.speedtest.net/result/560067479.pngRe: Nováček
Ďakujem za odpoveď a mám ešte jeden dotaz.Musím povinne vložiť aj nejaký hudobný príspevok-alba alebo mp3?
No pokud mas nejake mp3 nebo alba tak se klidne muzes s nama o ne podelit to same plati i o ostatnich Software,Filmy,Hry atd... ale neni to tvoje povinost ale ver ze hodne lidi kteri na toto forum chodi by urcite radi privitali i tvuj nejaky prispevek (Upload)Joana321 píše:Ďakujem za odpoveď a mám ešte jeden dotaz.Musím povinne vložiť aj nejaký hudobný príspevok-alba alebo mp3?
Source: http://www.speedtest.net/result/560067479.pngRe: Nováček
DanceMan píše:No pokud mas nejake mp3 nebo alba tak se klidne muzes s nama o ne podelit to same plati i o ostatnich Software,Filmy,Hry atd... ale neni to tvoje povinost ale ver ze hodne lidi kteri na toto forum chodi by urcite radi privitali i tvuj nejaky prispevek (Upload)Joana321 píše:Ďakujem za odpoveď a mám ešte jeden dotaz.Musím povinne vložiť aj nejaký hudobný príspevok-alba alebo mp3?
Rada prispejem,ale musím sa to najprv naučiť.Zatiaľ študujem návody.
Dobrý večer.
Prečo mi vaša stránka každú chvíľu na pár sekúnd zmrzne?Ďakujem
Prečo mi vaša stránka každú chvíľu na pár sekúnd zmrzne?Ďakujem
index.html píše:Nesetkal jsem se s tím, že by stránka zamrzala. Je možné, že se občas na chvilku zasekne webový prohlížeč. Obsah stránek (v dané chvíli té jedné načítané) si www prohlížeč stahne - v tu chvíli se stránka nachází v tvém počítači. A pokud, například při posouvání posuvníku, na chvíli zamrzne, je to způsobeno prohlížečem (například je-li otevřeno mnoho panelů, nebo je-li počítač příliš vytížený (spuštěný antivirový test apod.)).
Neviem ako to mám presne vysvetliť.Kliknem na niektorý príspevok,po jeho ukázení môžem stránku posúvať asi 8 sek.a potom sa mi na cca 10-20sek.zasekne.Potom už naskočí a ide normálne bez prerušenia.Avšak po každom prejdení na nový príspevok sa mi stále opakuje tá istá sitaácia.Robí mi to od môjho zaregistrovania.Mám síce spustený antivirový test a viac nemám nič otvorené.Ale na iných www.stránkach,aj keď mám otvorených viac panelov,mi to nerobí.Nikam sa neponáhľam,tak mi to veľmi nevadí,len som zvedavá,čo to zapríčiňuje.Ďakujem
Vyskúšala som to hneď po zaseknutí a do ostatných panelov som sa dostala bez problémov a bez sekania.Momentálne používam Internet Explorer,ale mám aj Mozilla Firefox.Idem sa odhlásiť a skúsiť to cez tento.Potom sa ozvem.
Ďakujem za radu.Si poklad.Otvorila som si prehliadač M.Firefox a teraz to ide parádne.Potešila som sa.
Ahojte.Môžeme mi niekto,prosím vysvetliť,čo znamená blikajúci cintorín u moderátorov?Ďakujem