Jedlička Josef - Krev není voda

Mluvené Slovo.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
martinus78
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1261
Registrován: ned 05. říj 2008 13:16:09

Jedlička Josef - Krev není voda

Příspěvek od martinus78 »

Josef Jedlička: Krev není voda (18 dílů)

Četba na pokračování z románové kroniky.
Připravila Viola Fischerová.
Účinkuje Rudolf Kvíz.
Režie Olga Valentová (18x cca 28 min).
Celkem: 08:27:35.

Románová kronika Krev není voda není jen historií autorova rodu a jeho hledání smyslu vlastní životní cesty, její záběr je mnohem širší. Klade znepokojivé otázky po smyslu lidského bytí a přináší pravdivý obraz české společnosti, jak se vyvíjela v uplynulém 20. století. Četbu na pokračování natočila v roce 1992 Olga Valentová, účinkuje Rudof Kvíz.

Další info: Jen registrovaní můžou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš. Audio - mp3: vbr, hq, 48 kHz. 604 MB.
Nebo cbr, 128 kbps, 48 kHz. 439 MB.

Obrázek
PODPORUJI STAHOVÁNÍ Z "MRTVÝCH" ODKAZŮ. Více o této vychytávce viz Návod, jak stahovat soubory... Jen registrovaní můžou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš. V případě smazání najdete platné odkazy v následujícím Seznamu aktualizací.

Seznam aktualizací - uploadů mluveného slova (pravidelné aktualizace, reupload): Jen registrovaní můžou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš. Návod, jak stahovat soubory a šetřit přitom svůj čas i peníze: Jen registrovaní můžou vidět odkaz. Registruj se nebo se přihlaš.
Návod na opravu nefunkčních linků:
Odkazy obsahující řetěz znaků "antonius.webpark.cz" a "soubor.byl.cz" je nutno před rozkliknutím opravit ručně na "antonius.jarkad.cz" a "soubor.jarkad.cz".

Odpovědět

Zpět na „Mluvené Slovo“