u Rapis share-free user nejde připojit ke stahování ....

Hledáte radu? Vstupte sem!

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Jitka33
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
Příspěvky: 2
Registrován: úte 07. črc 2009 20:55:31

u Rapis share-free user nejde připojit ke stahování ....

Příspěvek od Jitka33 »

Potřebovala bych vědět, proč mi v Rapis share free user nejde hned připojit ke stahování, ale píše,že mám skusit za např. 2 mim. 11 sec. a podobně. Dnes jsem to takto zkoušela už 60 minut a pořád nemůžu stahovat nic!

A ještě jeden dotaz, proč mi nejde (snad i neumím) stahovat z jiného než Rapis sharu? Všude jinde píše chyba a pod. - Link sys, Czech share??????? Prosím poraďte.

Vlasta79
Přispěvatel
Přispěvatel
Příspěvky: 123
Registrován: sob 08. zář 2007 15:22:30

Re: u Rapis share-free user nejde připojit ke stahování ....

Příspěvek od Vlasta79 »

S Free uživatel RS mám takovou zkušenost: protože celý svět a nejen ty stahuje, ani free sloty nejsou nekonečné. Každý den od 16 do 24 hodin nemá téměř cenu pokoušet se stahovat, páč je pořád obsazeno. A když už se ti povede získat slot, rychlost je třeba jen 20 kbps, místo obvyklých 150 kbps. Když chci stahovat více dílů, používám download manažér, ráno nahážu díly, nastavím si vypnutí PC třeba za pět hodin a víc se nestarám. Ale odpoledne už to opravdu jako Free nemá cenu *WALL*
Hraju rovinu, ať se děje co se děje. Nemusí se někomu líbit co říkám, ale nemůže říct že si myslím něco jiného než říkám. Když chlap ztratí čest, nemá už nic!

Odpovědět

Zpět na „Poradna“