stahování z quickshare.cz prosba

Hledáte radu? Vstupte sem!

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Vlasta79
Přispěvatel
Přispěvatel

Re: stahování z quickshare.cz prosba

Příspěvek od Vlasta79 »

• Já mám taky problém s Quickshare. Opsal jsem kód, a stáhla se mi nějaká Červená Karkulka s kosočtvercem jaký ještě nikdo neviděl. To kdybys viděl... No, buď rád, že se ti spouští MediaPlayer *YAHOO* *YAHOO*
Hraju rovinu, ať se děje co se děje. Nemusí se někomu líbit co říkám, ale nemůže říct že si myslím něco jiného než říkám. Když chlap ztratí čest, nemá už nic!

Vlasta79
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvek od Vlasta79 »

• Neo, použil jsem Zobrazit nové příspěvky. Jedním z nich byla Červená Karkulka a kosočtvercem, který je uložen přes Quickshare (zaujal mě název, proto jsem se díval :-D ). Za dvacet minut poté Honzík kňourá, a nemusím být ani moc bystrý aby mě nedošlo že chtěl stahovat zrovna toto. Já jsem oba linky zkusil a jdou úplně normálně. *YAHOO* *YAHOO*
Hraju rovinu, ať se děje co se děje. Nemusí se někomu líbit co říkám, ale nemůže říct že si myslím něco jiného než říkám. Když chlap ztratí čest, nemá už nic!

mega_man
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvek od mega_man »

Špatně nastavenej prohlížeč. Jestli máš FireFox tak dej Nástroje -> Možnosti -> Aplikace a u požadovaného formátu zvol že nechceš otvírat, ale ukládat.

Odpovědět

Zpět na „Poradna“