Přátelé, je naprosto neuvěřitelné, kolik jsem doposud od Vás dostal nabídek k prodeji
manželky či přítelkyně za 50 000,- Rychlých prachů. Je jich tolik, že si mohu dovolit
ten luxus a vybírat pro Vás podle zaslaných fotek jen ty nejzajímavější a nejhezčí, za
kterými se následně vypravím s kamerou. V druhém dílu akce „Prodaná manželka“ jsem
zajel za mladým párem do Děčína. Martin mi totiž dost naléhavě psal, že těch padesát
tisíc opravdu nutně potřebuje a podle fotky se jeho přítelkyně Eliška zdála být skutečně
velice zajímavá. Ovšem ani ve snu by mě nenapadlo, co všechno při téhle severočeské misi
zažiju. Když jsem zazvonil u dveří, otevřela mi půvabná Eliška a s děsem v očích na mě
vyhrkla, že se akce ruší, protože její přítel si to rozmyslel. Tak to byl šok! Takový
podraz! Naštvalo mě to pořádně, ale nechtěl jsem se vzdát a chtěl jsem vyjednávat, jenže
Martin nebyl doma. Všechno špatně. To se mám otočit a vrátit se domů s plným pytlem?
Ani náhodou! Zkusil jsem na Elišku takovou fintu, že ty prachy dám jí a jejímu příteli
nic neřekneme. K mému zadostiučinění s tím ta pěkná kočička souhlasila a já si mohl
užít její mokrou kundičku a pořádně si s ní zašukat. A věřte, že jsem si to fakt
vychutnal;-) To jsem ovšem netušil, co se stane, až si zapnu poklopec a půjdu domů.
Na chodbě jsem totiž potkal Martina, který spěchal domů, aby mi vysvětlil, že se
prodej jeho krásné přítelkyně nekonáVery HappyVery HappyVery Happy No, co byste mu
řekli?Wink Takový akční den už jsem dlouho nezažil, mrkněte se na to.
SCREEN:
- Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Přihlaš se nebo se zaregistruj.
VELIKOST: 226MB
převedno na formát AVI
UPNUTO NA UPLOADING.COM,HOTFILE.COM,FILESONIC.COM, HELLSHARE.COM,GOLDFILE.EU VELIKOST 226MB - BEZ HESLA
NEBO
NEBO
NEBO
NEBO
NEBO