Jazyk: CZ
Titulky: Ne
Rok vydání: 2011
Délka: 15:11
Pamatujete, jak kolega Tomy před dvěma lety natočil tu parádní akci s nádhernou blondýnkou ve vlaku? Inspirován tímhle skvělým kouskem jsem na Hlavním nádraží v Praze zaujal loveckou pozici s nabitou kamerou. Už od začátku bylo jasné, že to byl výborný nápad, protože koncentrace krásných žen a dívek zde byla velmi hustá a tak si stačilo jen vybrat náležitě atraktivní cíl. Hledáček kamery jsem zaměřil na velice krásnou slečnu, která se jmenovala Martina, bylo jí devatenáct let a právě přijela do Prahy ze Vsetína. Oslovil jsem ji osvědčeným trikem s anketou a potom pozval na kafe, kde jsem se chystal provést ofenzivní manévr a vytasit na ní nabídku sexu za peníze. Jenže bacha, namísto útoku a oslavy vítězství jsem dostal protiúder přímo na bradu! Představte si, že Martina na mě vybalila, že Rychlý prachy moc dobře zná. To je bomba, co?! Tohle se stalo poprvé za celou dobu a já jsem z toho byl trochu mimo. Musel jsem improvizovat a došlo mi, že nemá cenu mlžit a nejlepší bude rovnou vyjednávat o sumě, za kterou se nechá ošukat. Krásná Martina měla všechny trumfy v rukách a s úsměvem na rtech si řekla o 70 000,- Kč!!! Uf, tohle jsem nemohl vzdát, nechtěl jsem vás zklamat, musel jsem tuhle nádhernou kočičku pro vás natočit a tak jsem ty prachy vysázel na stůl.
Až uvidíte jak Martina stříká v křoví na Hlavním nadraží, tak se z toho… . Já prostě miluju Vsetín, jsou tam nejlepší holky. Přesvědčte se sami.
Kvalita zvuku a videa
Formát : Windows Media
Velikost souboru: 279 MiB
Duration/String: 15mn 11s
Celkový BitRate: 2 573 Kbps
OverallBitRate_Maximum/String: 2 583 Kbps
Encoded date: UTC 2011-09-27 21:50:19.700
SfOriginalFPS: 300000
Video
ID: 2
Formát: VC-1
Format_Profile: MP@ML
CodecID: WMV3
/: Windows Media Video 9
/: WMV3
CodecID_Description: Windows Media Video 9 - Professional
Bit rate: 2 496 Kbps
Šířka: 640pixely
Výška: 480pixely
Poměr stran: 4:3
Frame rate: 30,000 fps
BitDepth/String: 8 bits
ScanType/String: Progressive
Bits/(Pixel*Frame): 0.271
StreamSize/String: 271 MiB (97%)
Jazyk: Czech
Audio
ID: 1
Formát: WMA
Format_Version: Version 2
CodecID: 161
/: Windows Media Audio
CodecID_Description: Windows Media Audio 9.2 - 64 kbps, 44 kHz, stereo (A/V) 1-pass CBR
Bit rate: 64,0 Kbps
Kanál(y): 2 kanály
Sampling rate: 44,1 KHz
BitDepth/String: 16 bits
StreamSize/String: 6,96 MiB (2%)
Jazyk: Czech
- Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Přihlaš se nebo se zaregistruj.
- Kód: Vybrat vše
Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Přihlaš se nebo se zaregistruj.