Moderátor: Moderátoři

Valleyman píše:Morasino píše:Tak teď mě to dostalo. Rapidshare.com nabíhá půl minuty a stahovat z něj nejde ani z PA, co se stalo?![]()
To mě štve...

Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Přihlaš se nebo se zaregistruj.

Novasek píše:po pravde s ulozto.cz taky nemam moc dobry zkusenosti uz jenom proto, ze jsem se v rychlosti nikdy nedostala nad 60kB/s, za to rapid jede i pro nas neplatice docela solidni rychlosti... navic ted je super, ze zrusili cekaci dobu(driv hodina), ted jen dososam, pockam 90s a frcim dal. docela me prekvapil czshare, ale muzu rict, ze najit film na nem je docela prolem(na rapidu najdu vsecko)

janynka1 píše:Novasek píše:po pravde s ulozto.cz taky nemam moc dobry zkusenosti uz jenom proto, ze jsem se v rychlosti nikdy nedostala nad 60kB/s, za to rapid jede i pro nas neplatice docela solidni rychlosti... navic ted je super, ze zrusili cekaci dobu(driv hodina), ted jen dososam, pockam 90s a frcim dal. docela me prekvapil czshare, ale muzu rict, ze najit film na nem je docela prolem(na rapidu najdu vsecko)
Já jsem také neplatič,ale mezi jednotlivými stahováními mě to nutí čekat 15 min a těch sekund mi tam většinou také skáče více.
Někdy je to fakt docela dost ucpané a sedím u toho a zkouším a zkouším a zkouším. Account Premium bych si zaplatila, kdyby to šlo třeba přes SMS, přes internet se mi nechce.
Neboj se platit přes net, dělám to tak s rapidem už opakovaně a bet problémů....VIZ:
Jen registrovaní mohou vidět odkaz. Přihlaš se nebo se zaregistruj.

Řidič růžového autobusu v Číně si jízdu městem užíval natolik, že si ani nevšimnul,...
Chtěl uvolnit střeva, tak si do konečníku strčil láhevZvláštní metodu na léčbu zácpy použil nejmenovaný muž z Číny, který si do konečníku...
Spěcháte? Sklouzněte se z nádraží.Autobusová stanice Overvecht v Utrechtu se může pochlubit neobvyklým unikátem. Vedle běžných...
Nejhloupější cedule objevena v BritániiNení tam dost místa na hraní nebo piknikové posezení, navíc tam téměř není žádná...