Moderátor: Moderátoři

Raimond píše:Můj problém je však v autorádu,které mi stažené věci z mp3hits nechce přehrát. Staré i nové vypálené hudební DVD,mají stejnou koncovku VTS,soubor VOB,ale nové v autě nespustím.

soubor DJ VJ Magräo apresentavideomix 2009 vol.9 jsem vypálil stejným postupem a hraje
ele óčko hity 009 nejdou přehrát
není tam nějaký jiný kodek, který stahovací a vypalovací program nevezme?

Raimond píše:Dobře,vyzkouším to, ještě jsem chtěl dodat, že napž. soubor DJ VJ Magräo apresentavideomix 2009 vol.9 jsem vypálil stejným postupem a hraje, ele óčko hity 009 nejdou přehrát, není tam nějaký jiný kodek, který stahovací a vypalovací program nevezme?

Raimond píše:Pokud můžeš,pošli, snažil jsem se stáhnout verzi 9.0.9 trial, stáhla se vše v instalaci proběhlo o.k., ale nemůžu ji rozbalit a dát ikonu na plochu, nevím kde je, adresář jsem prohledal, mělo by to být v Nero Control Center,není, jsem z toho nějaký

Řidič růžového autobusu v Číně si jízdu městem užíval natolik, že si ani nevšimnul,...
Chtěl uvolnit střeva, tak si do konečníku strčil láhevZvláštní metodu na léčbu zácpy použil nejmenovaný muž z Číny, který si do konečníku...
Spěcháte? Sklouzněte se z nádraží.Autobusová stanice Overvecht v Utrechtu se může pochlubit neobvyklým unikátem. Vedle běžných...
Nejhloupější cedule objevena v BritániiNení tam dost místa na hraní nebo piknikové posezení, navíc tam téměř není žádná...