Škoda len, že je jediný účet !!!!!!
Moderátor: Moderátoři
anton47 píše:Myslím si, že nikoho z pravidelnejších (registrovaných) návštevníkov primeraná čiastka na podporu :smich: "NEZRUINUJE" :smich:

anton47 píše:Myslím si, že nikoho z pravidelnejších (registrovaných) návštevníkov primeraná čiastka na podporu :smich: "NEZRUINUJE" :smich:

zarofka píše:Mam brat mail s zadosti o podporu vazne nebo to mam brat jako vtip nejakeho koumaka co si chce videlat penize? Veskere maily totiz chodily s adresou info@mp3hits.cz a ted najedno je adresa jina.
Dekuji za odpoved...

hborivoj píše:Zdravím,myslím že čas od času,se dostane do problému každý.No a nyní je na nás aby jsme pomohli,to že hned vyskočí pár pochybovačů-je taky normální,jsme na to ale zvyklí-v tomto státě byly podvody "národním hrdinstvím"Takže pomůžem my kterým záleží na tom aby to tady zase fungovalo-můj názor.

zarofka píše:Tak to jsem sam rad, ze to nemam brat jako napad nejakeho penezi chtiveho cloveka. Nebylo by to poprve ani naposledy kdy nekdo zneuzil mailovou adresu nekoho jineho a lakal penize. Rad podporim, sam jsem majitelem jednoho herniho serveru... a nebyt stejne nadseneho kamarada a jeho sefa, tak platim hosting taky

Zpět na Kniha Přání a Stížností
Řidič růžového autobusu v Číně si jízdu městem užíval natolik, že si ani nevšimnul,...
Chtěl uvolnit střeva, tak si do konečníku strčil láhevZvláštní metodu na léčbu zácpy použil nejmenovaný muž z Číny, který si do konečníku...
Spěcháte? Sklouzněte se z nádraží.Autobusová stanice Overvecht v Utrechtu se může pochlubit neobvyklým unikátem. Vedle běžných...
Nejhloupější cedule objevena v BritániiNení tam dost místa na hraní nebo piknikové posezení, navíc tam téměř není žádná...