Zkoušela jsem to přes tři přehrávače, a vždycky mi to oznámilo, že formát není podporován. Poradí mi někdo, přes co to mám přehrát, nebo co s tím? dík moc:)Moderátor: Moderátoři
Zkoušela jsem to přes tři přehrávače, a vždycky mi to oznámilo, že formát není podporován. Poradí mi někdo, přes co to mám přehrát, nebo co s tím? dík moc:)
neo.2007 píše:Ahoj.
Abych ti mohl poradit, musíš zde napsat jaký formát to má!

neo.2007 píše:Ahoj.
Abych ti mohl poradit, musíš zde napsat jaký formát to má!

kristyna15 píše:Tak jsem si stáhla přes rapidshare harryho pottera, měla jsem radost že se mi to konečně povedlo, a ono ejhle nejde mi to přehrátZkoušela jsem to přes tři přehrávače, a vždycky mi to oznámilo, že formát není podporován. Poradí mi někdo, přes co to mám přehrát, nebo co s tím? dík moc:)
nějaký divný formát, stává se mi to docela často...taky nevím čím to je

Muž z New Yorku bude žalovat věznici za to, že ho prý během pobytu za mřížemi údajně...
Superhrdinovi střežícímu Seattle zlomili nosPhoenix Jones není v reálném životě žádný superhrdina, ale rád se za něj vydává. V...
Postihly vás povodně? Můžete dostat kostým Tygra, svatební šaty nebo tangaSbírky oblečení pro oběti povodní jsou rozšířené po celém světě. Sice darovanému koni...
Žena zavolala na policii, aby donutila muže k žádosti o rukuŽena z Chicaga zavolala na tísňovou linku policie, aby vyděsila přítele a donutila jej, aby ji...