Naším cílem je zmenšit databázi a hlavně zpřehlednit uživatelské účty.
Jen pro vaši informaci,před 14 dny tj. 4.4.2010 zde bylo registrováno více jak 230000 uživatelů. zatím jsme to snížily na cca 208000 , ale to samozřejmě není konečné číslo.
Na druhou stranu uživatelé každý den přibívají a to cca 230 za den, ale ti jsou již v nové skupině, sčítněte si kolik by zde bylo uživatelů za rok , kdyby každý jen přišel stahovat!? Hodně co?
Nicméně si myslím že omezení z naší strany je nutné. A není až tak moc přísné.
A nyní jeden z mnoha emailů co nám přišli a odpověď na něj!!
Uživatel napsal:
Přeji hezký den,
nemohu se přihlásit na
http://www.mp3hits.cz. Heslo jsem ani neměnil ani nezapomněl. Uživatelské jméno je *******. Můžete mi sdělit kde je problém.
Děkuji
Odpověď:
Dobrý den.
Problém je v tom že probíhá pročištění neaktivních uživatelů a uživatelů kteří na mp3hits nemají žádný příspěvek!
Toto pročištění je nutné pro pro naší další práci s naší databází.
Myslím že jsme všem dali vědět v čas:
procisteni-neaktivnich-uzivatelu-t64161.htmlTenhle topic si můžete přečíst i jako nepřihlášený !! Ale ono oznámení fóra čte málo kdo, a proto taky je tento email.
Je mi líto že máte problém, ale poradím vám. stačí se znova registrovat a vložit alespoň jeden příspěvek a vše bude OK.
Ale dovoluji si upozornit že nově registrovaní již nejsou automaticky ve skupině registrovaní uživatelé, nýbrž ve skupině Noví členové fóra, tam budou dokut nevloží alespoň jeden příspěvek ,který musí být schválen moderátorem nebo adminem, až po té bude uživatel přesunut do skupiny registrovaní uživatelé a která nemá žádné jiné omezení, nebo požadavky!
Skupina Noví členové fóra se bude pravidelně promazávat!
AVSoftware
MP3Hits