Moderátor: Moderátoři

. A v čem je ta tvoje stránka, kterou mj. neumíš ani správně napsat, výhodnější? Stahovat písničku po písničce, fakt zábava... ale to už je jedno.

Leoš22 píše:Hlavní důvod proč jsem dosud tyto stránky navštěvoval bylo stahování mp3 free. Časem bylo horší a horší se připojit k tomuto stažení s jasným cílem a to abych zaplatil. Z obrovského množství stažených mp3 jsem uchoval asi tři mp3 a to asi také smažu. Ostatní mp3 jsou doslova neposlouchatelné a divím se, že někteří zpěváci mohli vydat takový doslova brak. Nechápu jak může někdo chtít za to ještě platit. Přešel jsem na výhodnější stránky jako je třeba raid.com Co myslíte, jak to tu dlouho vydrží? Ale to už je jedno.

Vážený pane,
pokud jste stáhnul něco z odkazů , které jsou na našem webu a nelíbí se vám to, tak jděte jinam.
Ale nejlépe uděláte když půjdete a koupíte si originál, pak nemusíte navštěvovat warez fora a stahovat z nich .
Stránky MP3Hits.cz tu jsou pro všechny milovníky hudby a hudebního formátu mp3 a dalších souborů s hudbou a videem. Cílem tohoto webu není poskytovat prostor ke stažení mp3 souborů, členové fóra si však vyměňují zkušenosti, kde mp3 ke stažení zdarma najít, jak mp3 zdarma stáhnout, vytvářet či upravovat. Soubory mp3 ke stažení zdarma na tomto webu nenajdete, určitě zde však naleznete spoustu rad a návodů, kde a jak mp3 ke stažení zdarma najít.
Upozorňuji že na webu mp3hits.cz se nic ke stažení nenachází!!!

Zpět na Kniha Přání a Stížností
Muž z New Yorku bude žalovat věznici za to, že ho prý během pobytu za mřížemi údajně...
Superhrdinovi střežícímu Seattle zlomili nosPhoenix Jones není v reálném životě žádný superhrdina, ale rád se za něj vydává. V...
Postihly vás povodně? Můžete dostat kostým Tygra, svatební šaty nebo tangaSbírky oblečení pro oběti povodní jsou rozšířené po celém světě. Sice darovanému koni...
Žena zavolala na policii, aby donutila muže k žádosti o rukuŽena z Chicaga zavolala na tísňovou linku policie, aby vyděsila přítele a donutila jej, aby ji...