melondubnica píše:bohuzial uz som sa o to pokusal roznymi sposobmi,ale zatial som neprisiel na nic,sice ja som na slovensku ale huste sk som skusal cez nemecky steganos vpn anonymizer a vysielanie nespustilo,do uvahy pripada slovensku proxy zadat do prehliadaca,ale slovenskych proxi serverou je malo a ak aj daky sa najde je pomaly ale je mozne ze staci cez tuto pomalu slovensku proxy aspon huste sk ako tak spustit a automaticky sa to dostane do cookies,zapameta si to prehliadac a potom pouzit uz svoju rychlu proxy a spustit znova huste skmprehliadac nezatvarat,takto mi fungovala talianska yalp tv-juventus tv,barca tv,manchaster tv,chelsea tv atd...,pokial som nenasiel linky typu rttp a spustam ich uz priamo vo flv playeri,priznam sa ale na huste sk som to neskusal,a pokial by som aj vytiahol od tial linky typu rttp,myslim ze su k nicomu lebo sa jedna o prevazne archyv tv joj a ak aj ide sport live tak predpokladam ze link bude zakazdym iny,kazdopadne sa na to pozrem a vysledky tu zverejnim.

franzkafka píše:melondubnica píše:bohuzial uz som sa o to pokusal roznymi sposobmi,ale zatial som neprisiel na nic,sice ja som na slovensku ale huste sk som skusal cez nemecky steganos vpn anonymizer a vysielanie nespustilo,do uvahy pripada slovensku proxy zadat do prehliadaca,ale slovenskych proxi serverou je malo a ak aj daky sa najde je pomaly ale je mozne ze staci cez tuto pomalu slovensku proxy aspon huste sk ako tak spustit a automaticky sa to dostane do cookies,zapameta si to prehliadac a potom pouzit uz svoju rychlu proxy a spustit znova huste skmprehliadac nezatvarat,takto mi fungovala talianska yalp tv-juventus tv,barca tv,manchaster tv,chelsea tv atd...,pokial som nenasiel linky typu rttp a spustam ich uz priamo vo flv playeri,priznam sa ale na huste sk som to neskusal,a pokial by som aj vytiahol od tial linky typu rttp,myslim ze su k nicomu lebo sa jedna o prevazne archyv tv joj a ak aj ide sport live tak predpokladam ze link bude zakazdym iny,kazdopadne sa na to pozrem a vysledky tu zverejnim.
Maji to zabezpecene. Ono to nejede ani se slovenskym proxy, protoze stranka sice pojede pres slovenske proxy, ale video uz ne, protoze proxy neforwarduje flash. Zkousel jsem vsechno mozne a nic. Nebo snad nekdo prisel na moznost jak huste.sk sledovat v zahranici ?

Muž z New Yorku bude žalovat věznici za to, že ho prý během pobytu za mřížemi údajně...
Superhrdinovi střežícímu Seattle zlomili nosPhoenix Jones není v reálném životě žádný superhrdina, ale rád se za něj vydává. V...
Postihly vás povodně? Můžete dostat kostým Tygra, svatební šaty nebo tangaSbírky oblečení pro oběti povodní jsou rozšířené po celém světě. Sice darovanému koni...
Žena zavolala na policii, aby donutila muže k žádosti o rukuŽena z Chicaga zavolala na tísňovou linku policie, aby vyděsila přítele a donutila jej, aby ji...