Dnes slaví svátek Apolena, zítra slaví svátek Mojmír. Další svátky naleznete na Svátek.org, Váš kalendář.
CHCETE MP3 A VIDEO ZDARMA A LEGÁLNĚ? KLIKNĚTE ZDE!
> STAHUJTE DALŠÍ SOUBORY zde <
MP3Hits - mp3 ke stažení zdarma » TELEVIZE - RADIA ON-LINE » Shanim TV

huste sk

Hledam Shanim TV.

huste sk

od kovo3 v 30 lis 2008, 18:26

Chcel by som vediet ako sledovat tuto TV zo zahranicia
kovo3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: huste sk

od melondubnica v 12 pro 2008, 23:23

bohuzial uz som sa o to pokusal roznymi sposobmi,ale zatial som neprisiel na nic,sice ja som na slovensku ale huste sk som skusal cez nemecky steganos vpn anonymizer a vysielanie nespustilo,do uvahy pripada slovensku proxy zadat do prehliadaca,ale slovenskych proxi serverou je malo a ak aj daky sa najde je pomaly ale je mozne ze staci cez tuto pomalu slovensku proxy aspon huste sk ako tak spustit a automaticky sa to dostane do cookies,zapameta si to prehliadac a potom pouzit uz svoju rychlu proxy a spustit znova huste skmprehliadac nezatvarat,takto mi fungovala talianska yalp tv-juventus tv,barca tv,manchaster tv,chelsea tv atd...,pokial som nenasiel linky typu rttp a spustam ich uz priamo vo flv playeri,priznam sa ale na huste sk som to neskusal,a pokial by som aj vytiahol od tial linky typu rttp,myslim ze su k nicomu lebo sa jedna o prevazne archyv tv joj a ak aj ide sport live tak predpokladam ze link bude zakazdym iny,kazdopadne sa na to pozrem a vysledky tu zverejnim.
melondubnica
Přispěvatel
Přispěvatel

od franzkafka v 09 led 2009, 18:02

melondubnica píše:bohuzial uz som sa o to pokusal roznymi sposobmi,ale zatial som neprisiel na nic,sice ja som na slovensku ale huste sk som skusal cez nemecky steganos vpn anonymizer a vysielanie nespustilo,do uvahy pripada slovensku proxy zadat do prehliadaca,ale slovenskych proxi serverou je malo a ak aj daky sa najde je pomaly ale je mozne ze staci cez tuto pomalu slovensku proxy aspon huste sk ako tak spustit a automaticky sa to dostane do cookies,zapameta si to prehliadac a potom pouzit uz svoju rychlu proxy a spustit znova huste skmprehliadac nezatvarat,takto mi fungovala talianska yalp tv-juventus tv,barca tv,manchaster tv,chelsea tv atd...,pokial som nenasiel linky typu rttp a spustam ich uz priamo vo flv playeri,priznam sa ale na huste sk som to neskusal,a pokial by som aj vytiahol od tial linky typu rttp,myslim ze su k nicomu lebo sa jedna o prevazne archyv tv joj a ak aj ide sport live tak predpokladam ze link bude zakazdym iny,kazdopadne sa na to pozrem a vysledky tu zverejnim.

Maji to zabezpecene. Ono to nejede ani se slovenskym proxy, protoze stranka sice pojede pres slovenske proxy, ale video uz ne, protoze proxy neforwarduje flash. Zkousel jsem vsechno mozne a nic. Nebo snad nekdo prisel na moznost jak huste.sk sledovat v zahranici ?
franzkafka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od melondubnica v 27 led 2009, 18:24

franzkafka píše:
melondubnica píše:bohuzial uz som sa o to pokusal roznymi sposobmi,ale zatial som neprisiel na nic,sice ja som na slovensku ale huste sk som skusal cez nemecky steganos vpn anonymizer a vysielanie nespustilo,do uvahy pripada slovensku proxy zadat do prehliadaca,ale slovenskych proxi serverou je malo a ak aj daky sa najde je pomaly ale je mozne ze staci cez tuto pomalu slovensku proxy aspon huste sk ako tak spustit a automaticky sa to dostane do cookies,zapameta si to prehliadac a potom pouzit uz svoju rychlu proxy a spustit znova huste skmprehliadac nezatvarat,takto mi fungovala talianska yalp tv-juventus tv,barca tv,manchaster tv,chelsea tv atd...,pokial som nenasiel linky typu rttp a spustam ich uz priamo vo flv playeri,priznam sa ale na huste sk som to neskusal,a pokial by som aj vytiahol od tial linky typu rttp,myslim ze su k nicomu lebo sa jedna o prevazne archyv tv joj a ak aj ide sport live tak predpokladam ze link bude zakazdym iny,kazdopadne sa na to pozrem a vysledky tu zverejnim.

Maji to zabezpecene. Ono to nejede ani se slovenskym proxy, protoze stranka sice pojede pres slovenske proxy, ale video uz ne, protoze proxy neforwarduje flash. Zkousel jsem vsechno mozne a nic. Nebo snad nekdo prisel na moznost jak huste.sk sledovat v zahranici ?

ano proxy neforwarduje flash to mas pravdu ale proxy stranky kde zadavas adresu,ale ja mam namysli v exploreri v nastaveni pripojenia zadat slovensku proxy a port,takto sledujem anglicke bbc,channel 4 ,folm 4 ard a to je v flash,ale keby tu anglicku adresu dam do anglickej proxy myslim stranka cez ktoru surfujes vredy flash nepojde ale priamo v nastaveni exploreru by to malo ist,bohuzial ale slovenske proxy nemam a nemozem to skusit lebo som na slovensku.
melondubnica
Přispěvatel
Přispěvatel

Zpět na Shanim TV

CO PRÁVĚ FRČÍ

ONLINE HRY PRO DNEŠEK

DÁRKY, KTERÉ POBAVÍ

VTIPY NA ZASMĚJ SE

HRAČKY VESELÝ KLAUN

MP3 HITS DOPORUČUJE

Vše pro cyklisty
Přilby a doplňky, horská kola, crossová,trekingová a dětská kola
Puzzleshop.cz
Specializovaný obchod s širokou nabídkou puzzle mnoha výrobců.

ZPRÁVY - CELEBRITY

REKLAMNÍ SDĚLENÍ