Dnes slaví svátek Vladimír, zítra slaví svátek Jana. Další svátky naleznete na Svátek.org, Váš kalendář.
CHCETE MP3 A VIDEO ZDARMA A LEGÁLNĚ? KLIKNĚTE ZDE!
> STAHUJTE DALŠÍ SOUBORY zde <
MP3Hits - mp3 ke stažení zdarma » Diskuse » Volné téma

homosexualita

Zde můžete diskutovat na jakékoliv téma

Moderátor: Moderátoři

homosexualita

od lusylka69 v 21 srp 2007, 17:11

dnes bola moja kamarátka v Nitre a vraj pred Tescom sa držťali za ruky dvaja muži a dali si pusu....ale len normálnu...no a nejaký chlap...asi 30 ročný...im vraj začal nadávať do buzerantov... akože nechápem toho človeka veď je to každého osobná vec....aký máte na gayov a lesbičky názor vy?
lusylka69

od Lixtys v 22 srp 2007, 08:17

Já proti nim nic nemám.Jsou to lidi jako lidi.
Lixtys
V.I.P
V.I.P

od lusylka69 v 22 srp 2007, 10:31

mne to tiež nevadí....beriem ich takých aký sú...lebo nie je správne hodnotiť človeka podľa jeho sexuálnej orientácie...vedec...škoda, že aj iní to nechápu...no tak ale každý má svoj názor
lusylka69

od Lixtys v 22 srp 2007, 18:56

Některý lidi jsou svině :D
Lixtys
V.I.P
V.I.P

od sir.ed v 28 srp 2007, 14:29

No tak je jasný, že než shválili možnost registrovaného partnerství pro gaye, tak se to moc nepusinkovalo a moc to člověk na nich nepoznal než třeba promluvili :D ale teď je člověk potkává na každém rohu a třeba se i diví, že právě on je gay a tak.. mám pár kámošů, co jsou gayové, ale tak jsou fajn ... ale chraň je ruka páně na mě hrábnout :smich:
Obrázek
. . . usilovně na podpisu pracuji Obrázek
sir.ed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Gay

od jurasek v 28 srp 2007, 15:13

Každého věc.Jsou to úplně normální lidi.Přeju jim to,prý jsou šťastný a mnohem spokojenější než hetero páry a hlavně věrní.
jurasek

od Lixtys v 28 srp 2007, 18:44

To máš pravdu,kdyby na mně šáhl tak bych asi rád nebyl :-)
Lixtys
V.I.P
V.I.P

od Farewell v 29 srp 2007, 01:54

Wow! Aká otvorená spoločnosť sme my tu. Z toho mám veľkú radosť.
Ani ja nemám absolútne nič proti gayom/lesbičkám. Mám medzi nimi veľa skvelých priateľov, tak ako väčšina z nás. I keď ultra-homofóbnych jedincov možno nájsť v každej spoločnosti, i tej československej. Zo skúsenosti ale viem, že ten typ preafektovaného gaya, ktorý mi každých 10 sekúnd vyhadzuje na oči svoje "homo" (a po niekoľkých slovách jeho vety strácajú význam, pretože on sa musí "sústrediť" na správny ohyb ruky v zápästí alebo malíček vztýčený v 90 st. uhle pri pití z pohára), sa mojim dobrým priateľom zatiaľ nestal.
Považujem za veľmi nespravodlivé, že SR (a každý iný taký štát) neumožňuje uzatvoriť registrované partnerstvá, s rovnakými právami ako manželstvá. Je choré, ak štát odopiera homosexuálnym mužom a ženám práva, ktoré garantuje heterosexuálnym jedincom. Štát sám označuje niektorých svojich občanov za nenormálnych na základe ich sexuálnej orientácie!!! Viem, že táto zmena sa časom udeje, ale myslím si, že občania sú pripravení akceptovať registrované partnerstvá oveľa viac než politici.
A diskusia o nezmyselnej nenávisti niektorých cirkví voči gayom a lesbičkám by bola asi témou na úplne nový thread.

Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

FUJ

od GodsPower v 13 zář 2007, 07:33

Omg homesexualitu nepodporuju!FUJ PRIC STEMA UCHY**** !
GodsPower

Homosexualita

od jurasek v 13 zář 2007, 09:12

Tak ty máš iq tykve.Možná jsem urazil i tu tykev,ubožáku.
jurasek

Re: homosexualita

od Niky 900 v 09 bře 2008, 08:32

At´ si každý dělá co chce.
Niky 900
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od NEEO v 09 bře 2008, 15:03

Když mě s tím neobtěžujou,tak s tím nemám problém.
NEEO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Valleyman v 10 bře 2008, 10:30

Mozna, ze spousta lidi nebude souhlasit s mym nazorem, ale pokusim se ho rozdelit do bodu

1. Gaye neodsuzuji - je to jejich vec a jak bylo receno v Pulp Fictions: Co mi neni rovno, po tom je mi hovno
2. Lezbicky mi nevadi - naopak - uz jsem shlednul spoustu filmu ehmmmm... atd
3. Co se ale tyce "vernosti" gayu s tim rozhodne nesouhlasim. Nekdo o par prispevku vyse psal, ze jsou tyto vernejsi. Opak je pravdou - vzhledem k tomu, ze u gayu neexistuje moznost otehotneni (mozna je to jinak, ale to nevim), mira jejich promiskuity dosahuje nevidanych hodnot... Zkuste se nekdy mrknout na ruzne chaty a fora, ktera se zabyvaji touto tematikou
4. Registrovane partnerstvi proc ne, ale rozhodne bych takovym parum at uz damskym, nebo panskym, neumoznil adopci deti. Vim ze ted se mnou asi souhlasit nebudete a budete argumentovat tim, ze v detskych domovech je spousty deti a ze by se takoveto pary o ne dokazaly dobre postarat. Myslim si, ze prapuvodni model rodiny (to znamena mamka a tatka - ne ten ktery na mamku jen hraje, nebo ta, ktera si na tatku jen hraje) by mel byt zachovan...

Tedy, at si kazdy dela to co ho bavi a ma rad, ale nic by se nemelo prehanet a nekdy az zneuzivat sveho minoritniho postaveni 8)
Valleyman
Přispěvatel
Přispěvatel

od Vlasta79 v 10 bře 2008, 13:52

Valleyman:
    1. Filmy s lesbičkami: ty byly opravdu pravověrné, vůbec to nedělaly pro prachy :mrgreen:
    2. Doufám že koukáš i na filmy s gayema, když ti nevadí. Přeji příjemné pokoukání. :oops:
    3. Já osobně se můžu poblinkat, když vidím "letmou pusu u Tesca", takže souhlasím s GodsPower a iq mám v pohodě. :evil:
Hraju rovinu, ať se děje co se děje. Nemusí se někomu líbit co říkám, ale nemůže říct že si myslím něco jiného než říkám. Když chlap ztratí čest, nemá už nic!
Vlasta79
Přispěvatel
Přispěvatel

od Valleyman v 10 bře 2008, 20:22

To Vlasta79:

S temi lezbickami jsem si samozrejme delal legraci, ale priznam se, ze na pokoukani na video s pany, kterak si dokazuji svou lasku a vernost bych asi nemel - jsem asi moc velky puritan a takovy film bych nerozdychal...

Vis jak to ale funguje, co oci nevidi a tak dale

Neodsuzuji tuhle mensinu, proc taky. Nic spatneho mi nikdo z nich neudelal. V otazce sexualni orientace zastavam spise liberalni postoj.

Jak uz jsem psal, at si dela kazdy co ho bavi...
Ja treba rad delam letecke modely - a uz vidim lidi po ostatnich forech jak rikaji: Fuuuuj, tenhle Valleyman, to je ale kus dobytka, protoze si v xx letech hraje jako maly kluk a lepi si letadylka :P

Ale vsak vy vite, co tim chci rict :wink:
Valleyman
Přispěvatel
Přispěvatel

Další

Zpět na Volné téma

CO PRÁVĚ FRČÍ

ONLINE HRY PRO DNEŠEK

DÁRKY, KTERÉ POBAVÍ

VTIPY NA ZASMĚJ SE

HRAČKY VESELÝ KLAUN

MP3 HITS DOPORUČUJE