Mozna, ze spousta lidi nebude souhlasit s mym nazorem, ale pokusim se ho rozdelit do bodu
1. Gaye neodsuzuji - je to jejich vec a jak bylo receno v Pulp Fictions: Co mi neni rovno, po tom je mi hovno
2. Lezbicky mi nevadi - naopak - uz jsem shlednul spoustu filmu ehmmmm... atd
3. Co se ale tyce "vernosti" gayu s tim rozhodne nesouhlasim. Nekdo o par prispevku vyse psal, ze jsou tyto vernejsi. Opak je pravdou - vzhledem k tomu, ze u gayu neexistuje moznost otehotneni (mozna je to jinak, ale to nevim), mira jejich promiskuity dosahuje nevidanych hodnot... Zkuste se nekdy mrknout na ruzne chaty a fora, ktera se zabyvaji touto tematikou
4. Registrovane partnerstvi proc ne, ale rozhodne bych takovym parum at uz damskym, nebo panskym, neumoznil adopci deti. Vim ze ted se mnou asi souhlasit nebudete a budete argumentovat tim, ze v detskych domovech je spousty deti a ze by se takoveto pary o ne dokazaly dobre postarat. Myslim si, ze prapuvodni model rodiny (to znamena mamka a tatka - ne ten ktery na mamku jen hraje, nebo ta, ktera si na tatku jen hraje) by mel byt zachovan...
Tedy, at si kazdy dela to co ho bavi a ma rad, ale nic by se nemelo prehanet a nekdy az zneuzivat sveho minoritniho postaveni